BRAND BOOST RETREAT 2023

SAINT PAUL DE VENCE OR CANNES?
COMING SOON

BRAND COACHING + PERSONAL BRAND PHOTOGRAPHY + STYLE:

EN DRÖMRESA FÖR DIG SOM DRIVER FÖRETAG OCH BEHÖVER EN RIKTIG BUSINESS BOOST

 

Du vet att det är viktigt med ett starkt personligt varumärke, men behöver hjälp att få alla bitar på plats. 

Ta ett steg bort från din vardag så att du kan fokusera på dina mål, ladda med inspiration och energi och samtidigt bygga ditt nätverk med härliga, likasinnade entreprenörer. 

Kom hem med en tydlig roadmap för 2023 och professionella bilder för din webb och sociala medier så att du kan bättre nå ut i bruset, attrahera dina drömkunder och nå dina mål.

 

LYXIGT RETREAT PÅ FRANSKA RIVIERAN

2023

 

Vi skräddarsyr brand retreats till den underbart vackra byn Saint Paul de Vence & till Cannes på Franska Riverian!

Det här retreatet är för dig som behöver en riktig business boost! Som inser att ett starkt varumärke är det som kommer att ta dig längre, oavsett om du driver butik, är coach eller digital entreprenör. 

Du får även grupp workshops och 1-1 sessioner med tre experter inom personal brand (Malin Hammar-Blomwall) och brand photography (Janine Laag) samt Carolina Henning (Private Shopper Stockholm).

Med Malins hjälp får du värdefulla strategier hur du attraherar dina drömklienter. Från Janine får du professionella bilder som är skräddarsydda för dig och ditt varumärke för att attrahera dina drömkunder. Carolina ger dig “hands on” tips på vad du passar i för färger och vilka kläder som gör sig bra på bild.

Som bonus får du tid och utrymme i den här inspirerande miljön för att fokusera på hur du vill driva ditt företag framåt samtidigt som du bygger ditt självförtroende och gör värdefulla business connections med entreprenörer precis som du. 

Allt på en helt magisk plats!

Tänk dig att börja dagen med en powerwalk runt byn, eller kanske en härlig frukost i solen vid boulebanan.
En dag fylld med värdefullt arbete, kanske även en promenad runt byns mysiga gränder och sedan att avsluta dagen med ett glas vin i kvällssolen under olivträdet. Och vad sägs om en härlig middag med dina nya vänner på en av Saint Paul De Vence underbara restauranger?

THIS IS IT!

Make 2023 the year you make all your business dreams come true!

The year you get the tools to build a strong brand online and get clarity in your brand that sets you apart from the crowd. 

Come with us and transform the way you do business! 

A LA CARTE

TISDAG 14 SEPTEMBER – FREDAG 17 SEPTEMBER 2021

✓ 4-dagars retreat i Saint Paul de Vence på Franska Rivieran.

✓ 3 Brand Experter

✓ 3 Workshops (Brand – Style – Photo)

✓ Brand coaching av
Malin Hammar-Blomwall

✓ Style consultation av
Carolina Henning, Private Shopper Stockholm

✓ Photo session av vår fotograf
Janine Laag, Lumeah Photography
Inkl 10 bilder för webb och sociala medier

✓ Inspiration, verktyg och workbooks.

✓ Välkomstdrink och goodie bags.

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Flyg, boende, transfer och måltider
är inte inkluderade.

 

SÅ HÄR KAN ETT RETREAT SE UT

DAG 1 – FRENCH FEELING DELUXE

TISDAG

Du vet att du är nära den franska rivieran när du tittar ut genom flygplansfönstret och ser det vackra turkosa havet. Nothing compares to the Cote Azur.

Från flygplatsen i Nice tar du dig till Saint Paul De Vence med buss 400 eller en Uber (pris i appen på plats). 

Efter att du har checkat in på ditt hotell eller ‘”made yourself at home”‘ i ditt byhus, ska vi träffas för champagne och nibblies hemma hos Malin kl 14. Då får vi chansen att lära känna varandra innan vi hoppar direkt in i våra workshops med Malin (brand), Janine (foto) och Carolina (style). 

Under Malins workshop kommer du att lära dig om hur du bygger ett starkt varumärke online. 

Janine kommer att lära dig om hur man ska planera din brand fotografering, hur du kan tänka under din fotografering så att bilderna blir naturliga och vackra, och hur du kan använda bilder sedan för att lyfta ditt varumärke.

Carolina kommer att inspirera dig kring hur du kan skapa en hållbar garderob och hur du kan tänka när du själv ska hitta plagg för vad du passar i för färger och snitt.

Vi firar vår första dag tillsammans med ett glas vin på “The Underground” och sedan egen tid för middag. 

DAG 2 – BRAND – PHOTO

ONSDAG

Efter en härlig frukost, sätter vi igång med att levla upp ditt företag!

Du kommer att börja dagen med en fotosession med Janine,  brand coaching med Malin eller en style konsultation med Carolina. Eller om du är ledig kan du utforska byn på egen hand, sätta dig på något av de mysiga kaféerna för en cappucino och lite jobb.

(Lunch eget val)

På eftermiddagen är det dags för nästa fotografering och coaching session med Malin, Janine och Carolina. 

På kvällen ska vi äta middag ihop på en mysig restaurang. 

DAG 3 – EXPLORE – GET INSPIRED

TORSDAG 

Bonjour! Juice, croissants…kaffe – ja, efter en fransk frukost träffas vi för mer brand coaching och fotograferingar style talk. 

Ta en härlig lunch på något av de mysiga ställen i byn eller ta en lugn stund för dig själv på hotellet eller hemma hos dig innan det är dags för flera 1-1 sessions med Malin, Janine och Carolina. Eller egen tid för att jobba eller bara njuta.

Lipgloss on! Dags för en riktigt mysig kvällspromenad i de gamla delarna av Saint Paul De Vence. Vi firar tillsammans och äter på vår favoritrestaurang Le Tilleul där ett tips är deras fantastiska skaldjurs risotto och creme brulée med ett glas iskallt Chablis. 

DAG 4 – WRAP-UP SESSION

FREDAG 

Vår sista dag tillsammans, men bara början av någonting stort för dig och ditt företag.

Efter frukost är det dags för de sista 1-1 sessions med Malin, Janine och Carolina +  en wrap-up session med hela gänget. 

Vi tar en mysig lunch tillsammans på Café Place innan det är dags att säga hej då till dina nya vänner. Vi vet att det här är bara början och era fantastiska, inspirerande connections inte kommer att sluta här.

LITE OM MILJÖN

 

Vi har så tacksamma att kunna bjuda våra deltagare till Saint Paul De Vence och den Franska Rivieran.

Att vakna i byn av att se solen gå upp över bergen och höra hur de nybakade varma baguetterna levereras till ‘delin’ på hörnet är verkligen något vi längtar efter. På Brand Boost Retreat vill vi att du ska få uppleva just lugnet och inspirationen. Ibland behöver man ta ett steg ifrån sin vardag för att kunna fokusera på nya idéer och nya mål. Den här miljön och upplägget på retreaten kommer att ge dig det du behöver så att du åker hem fylld med energi och inspiration.

Saint Paul De Vence är en medeltida by som härstammar från 1000-talet. Här känner man historiens vingslag redan när man kommer fram till boulébanan. Här har många filmer spelats in (Brad Pitt var med i en reklamfilm) och Bondstjärnan Roger Moore hade länge ett hus i området.

Byn omringas av en fantastiskt vacker ringmur och i hjärtat  av byn finns en vacker fontän. Under första och andra världskriget gömde sig många konstnärer här för att få måla eftersom ljuset var känt över hela Europa för att vara magiskt vackert. Den kända konstnären Marc Chagall levde i långa perioder i byn och ligger nu begravd på kyrkogården i Saint Paul De Vence.

När ni inte jobbar med Malin och Janine eller med dina egna uppgifter, hinner du strosa runt de mysiga gränderna, titta på konstgallerierna och de småbutikerna som finns, ta en kopp kaffe och croissant eller ett glas vin och oliver.

Helt magiskt!

Byn ligger nära allt på rivieran – Antibes, Cannes, Mougins, Valbonne, så om du är sugen på några utflykter efter retreaten kan vi varmt rekommendera det.

Våra tips

✓ köp färska baugetter och delis på “hörnet” i den lilla butiken  

✓ pain au chocolat och cappuccino på Café Place

✓ gallerierna och butikerna i Saint Pauls gränder

✓ ett glas vin i kvällssolen under olivträdet på vinbaren hos monseuir P

✓ middag under det stora mullbärsträdet Le Tilleul

✓ en dagsutflykt till vackra Mougins

✓ en stranddag med shopping och en god skaldjurslunch i Cannes

TIPS PÅ BOENDE I SAINT PAUL DE VENCE

 

Oavsett om du känner för att bo i ett mysigt byhus innanför ringmuren i Saint Paul De Vence eller föredrar ett boutique hotell med pool så finns det många olika alternativ att välja på. Men vänta inte med att boka för de brukar vara svårt att boka något under våren.

Boendet bokar du och bekostar själv och vi har några tips på härliga boenden till dig. 

Vi har ordnat ett jättebra pris för att hyra ett mysigt byhus inne i Saint Paul och dela huset med andra deltagare, men först till kvarn gäller och sovrummen börjar bokas upp. Kontakta oss om du är intresserad av att dela hus med andra deltagare. 

Tidigare resor har vi använt oss av ett ljuvligt hotell med pool på gångavstånd som heter Hotel Les Verges de Saint Paul 

VI SOM SKA HJÄLPA DIG ATT GÖRA 2021 TILL DITT ÅR

brand

Malin Hammar-Blomwall
Personal Brand Expert
The Brand & Business Lounge

Tänk dig att du sitter vid ett runt litet marmorbord med utsikt över ringmuren i Saint Paul. Byn håller sakta på att vakna och solen silar ner genom de gamla olivträden. De äldre plockar fram sina välputsade bouleklot och färska grönsaker plockas fram i den gamla tvättstugan där färska tomater samsas med hemgjord öppelpaj. 

Precis där vill jag möta dig över en kaffe eller en kopp the och börja utforska ditt varumärke tillsammans. Jag vill att vi sätter en strategi för dina sociala medier och påbörjar en grafisk resa. 

Min brand coaching kommer att ge dig CLARITY men också en road map & verktygslåda för att fortsätta att utveckla ditt företag online.

För när du kan förmedla den rätta känslan i ditt varumärke så attraherar du också de kunder som har råd att investera i dig och som också ger dig energi. Vilket gör att du kommer att nå ut bättre online och tjänar mer pengar. 

 

PHOTO

Janine Laag
Personal Brand Photographer
Lumeah Photography

Vilken dröm att ha den här magiska miljön som bakgrund till vår fotografering!

Ljuset är helt fantastiskt och det finns oändligt många miljöer som kommer att passa perfekt. Första gången jag var i Saint Paul De Vence sa jag om och om igen – ‘Men det är så vackert så jag inte kan ta in det! Det kan inte vara på riktigt!’.

Genom ett frågeformulär som jag skickar till dig innan resan och ett kort möte innan fotograferingen kommer jag att lära känna dig och ditt företag bättre så jag kan se till att det blir rätt bilder för dig. Det viktigaste för mig är att veta vem du vill nå ut till, vad du vill förmedla med dina bilder och hur jag kan hjälpa dig att slappna av och vara dig själv under fotograferingen.

Att få åka hem med en bildbank med personliga och naturliga bilder till din hemsida och sociala medier kommer att hjälpa dig att nå ut i bruset och det kommer att spara så mycket tid och stress.

PHOTO

Carolina Henning
VD/Grundare
Private Shopper Stockholm

Kläder är kommunikation. Vad vill du kommunicera till den omgivning du möter i din arbetsroll eller i allmänhet. 

Många av mina kunder har en bild av vad de tror att de passar men sällan är den rätt för deras kroppsform och färger. 

Efter mötet med mig kommer du tänka annorlunda när du själv handlar kläder i framtiden. Du kommer att undvika felköp och få en helt ny inställning till hur du ska planera din garderob. 

Vi startar vårt möte med en intervju/behovsanalys. Här får du berätta om vad som är viktigt för dig vid val av klädsel. Kom ihåg, det här handlar inte om att göra om dig till någon som ej är DU. Det handlar om att göra det absolut bästa av Dig. 

Vi går igenom vilken kroppstyp du är och vad som passar just din figur. Vi går igenom vilka färger som är just ”dina”. Och hur du ska tänka för att förstärka sådant du är nöjd med och tona ner det du du inte vill ska vara i fokus. Vi tittar på val av plagg till din fotografering och gör en lista på vad som behöver kompletteras om så är fallet. 

Vill du addera till personal shopping så är detta en möjlighet. Under en personal shopping session går vi gemensamt runt i butiker i Cannes eller i utomhus centret Polygone.  Jag plockar fram olika outfits som du får prova. Det är naturligtvis helt och hållet upp till dig om du vill shoppa eller bara vill ha inspiration.

FAQs

Jag är precis i början av min företagsresa, är det här verkligen för mig?
Ja, det här är en Brand Boost resa för kvinnliga entreprenörer som vill bli inspirerade och få klarhet i sitt personliga varumärke, få en brand boost och få energi från andra entreprenörer – oavsett om du precis startar upp eller har haft ditt företag en längre tid så kan vi möta dig på den nivå du är.  
Vad ingår?

3 grupp workshops

  • Bygg ett starkt varumärke online – Malin Hammar-Blomwall
  • Konsten att planera sin fotografering och välja rätt bilder och stories för sin hemsida och sociala medier för att bygga ett autentiskt personligt varumärke – Janine Laag, Lumeah Brand Photography 
  • Style – Carolina Henning 

1-1 sessioner

  • Brand clarity coaching för ditt företag – Malin
  • Mini Photo Shoot med Janine inkl 10 stycken digitala bilder för webb och sociala medier
  • Style Carolina Henning

PDF verktyg, workbooks och inspiration i massor

Välkomst drinkar, snacks och & goodiebags.

Vad är inte inkluderat?

Flyg, boende och transfers är inte inkluderat så det måste du boka i förväg. Det är en god ide att boka tidigt för att få bästa pris. Boka ingenting innan du kontaktat oss för konfirmation av din plats på vårt retreat.  

Om du skulle vilja ha tips på några bra hotell så kan vi rekommenderar vi plats i ett byhus eller på hotell med gångavstånd till Saint Paul De Vence. 

Måltider och dryck är inte inkluderade, förutom välkomstdrinkar och snacks första dagen. Det kommer att finnas alternativ för alla plånböcker – du kan njuta 3-rätters, en lätt sallad eller ta en baugette på ett café. 

Hur många platser finns det?

Vi vill hålla retreatet litet och exklusivt så att alla kan lära känna varandra och för att du ska få den absolut bästa boosten för ditt företag.
Vi har max 12 st platser för den här resan.

Vart flyger jag in?
Du flyger till Nice flygplats som ligger ca 45 min från Saint Paul De Vence med taxi eller buss. Direktbuss från Nice kostar 1,50 euro (15 kr) och en Uber ser du i appen på plats vad den kostar just då. 
Behöver jag en försäkring?

Kontrollera att du har en giltig reseförsäkring och “det lilla blå EU-kortet” med dig ifall du skulle behöva söka vård. Sjukhusen i Frankrike håller mycket hög standard.

Din anmälan är bindande och återbetalas ej (OM vi tvingas flytta fram resan pga pandemin så kommer vi att hitta ett datum som passar för alla deltagare). Din deposition på 3.500:- låser din plats. 

OBS! Se till att din försäkring täcker ifall att du av någon anledning skulle behöva avboka din resa.

Kommer jag att hinna utforska omgivningarna själv?
Absolut! Vi vet att några av våra deltagare älskar att hänga med varandra och vara sociala medans andra föredrar att få lite egentid att jobba eller utforska Saint Paul De Vence.

Vi har planerat schemat så att det ska bli ordentligt med tid för att både njuta, hänga och utforska Saint Paul de Vence + omgivningar. 

Kan jag boka en längre session med Janine?

Du kommer att komma hem från det här retreatet med 10 vackra, professionella och autentiska porträtt, men om du vill fylla din webbsida eller sociala medier med brand foton och berätta din unika story så rekommenderar vi dig att boka en hel brand session med Janine. 

Om du meddelar oss i god tid så kan vi boka in en extra dag i Saint Paul De Vence så att du hinner bli fotograferad för ett VIP pris. Annars kan du även välja att boka en session när vi är tillbaka i Sverige så att du kan fortsätta din varumärkesresa när du kommer hem. Om du bokar en hel session i Sverige får du samma pris som du skulle ha fått för att göra det på retreatet. 

Kan jag boka en längre session med Carolina?

xxxxxxx

Kan jag boka mer tid med Malin för branding/webb/sociala medier?

Det ingår 2 st 45 min sessioner med Malin under retreatet. Vi har valt att sätta dem tillsammans för att du ska få ut så mycket som möjligt av vårt samtal.

Skulle du vilja boka mer tid med Malin så finns det möjlighet att köpa till ett samtal eller en VIP-dag (om du väljer en hel dag så behöver du addera en dag till på Riveran.

Under VIP-dagen kommer vi att jobba intensivt med det du vill komma vidare med tex branding/webb. För mer info maila info@malinhammarblomwall.com 

Ja jag är redo! Hur bokar jag för att inte missa min plats?

Bara klicka på knappen och fyll i kontaktformuläret. Har du frågor och vill bli kontaktad så gör vi det. Vi skickar en faktura på depositionen (hälften) som skall betalas in på 7-dagar för att du ska få din plats säkrad. Resterande 50 % ska betalas senast 30 januari. 
Om du skulle föredra att betala allt på en gång så kontakta oss så ordnar vi naturligtvis det.  Kontakta oss för information om delbetalning över en längre period.

När du har fått bekräftelse på din registrering och ok från oss så kan du boka dina flyg. Du kan lägga till nätter före eller efter om du önskar se mer av Riveran på egen hand (det var populärt på vårt förra retreat).
Kontrollera att du har en bra reseförsäkring som täcker både sjukdom och avbokningar. 

VIKTIGT

Om du inte skulle kunna följa med på resan så är det viktigt att veta att resan INTE är återbetalningsbar oavsett skäl. Därför poängterar vi vikten av en reseförsäkring som täcker det. 

Alla priser är exkl moms. 

Personal branding is the art of becoming knowable, likable and trustable

– John Jantsch

Missa inte!


vad som händer hos Personal Brand Collective

 Signa upp dig på vårt inspirationsbrev där vi skickar ut information om våra events, retreats och andra roliga saker som kommer att hända under 2023!

JAG ÄR INTRESSERAD AV ATT FÖLJA MED!

OUR LOCATIONS

SWEDEN – FRANCE – AUSTRALIA

Contact us

hello@personalbrandcollective.se